Equip

Benvinguts a XAIQUES.COM

Aquesta web neix amb l’objectiu d’oferir a l’alumne una sèrie d’eines molt útils que complementen enormement la seva formació a través dels nostres cursos.

L’alumne té a la seva disposició un espai on pot trobar les novetats més destacades relacionades amb l’oposició, fòrums que tracten cada escuna de les fases de l’oposició i un espai comú on els alumnes es poden trobar per a compartir, opinar, proposar, conèixer als teus companys…

L’alumne té a la seva disposició un petit formulari de contacte per a poder fer suggerències o aclarir dubtes.

Amb els nostres cursos, els futurs agents del cos de Mossos d’Esquadra, no només els tindran en format Vídeo en HD, sinò també en format PDF i Àudio per a la seva descàrrega, perquè l’alumne pugui seguir estudiant allà on estigui!!

Les oposicions a Mosso d’Esquadra són unes de les més demandades en els Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat. El procés per entrar en el cos és bastant llarg i se li presta molta atenció a l’etapa de formació, i el procés selectiu es realitza mitjançant oposició lliure i consta de diverses fases.

Els nostres cursos, “Oposicions a Mossos d’Esquadra – PRIMERA PROVA” (100€), “Oposició Mossos d’Esquadra – SEGONA, TERCERA I QUARTA PROVA (100€)“, “Oposicions a Mossos d’Esquadra – CURS COMPLET (200€),  et formen en totes fases de l’oposició.

Amb els nostres cursos, t’oferim la garantia d’una formació molt solida, assesorada per agents en actiu del cos de Mossos d’Esquadra, amb tutories que et donaran les claus per aconseguir el teu somni.

“T’ajudarem per què nosaltres ja hem passat per on tu passaràs i sabem el que necessites per aconseguir-ho.”

SI CREUS, POTS!