Cursos

Curs oposicions a Mossos d’Esquadra 2017


L’objectiu dels nostres cursos és que arribis a convertir-te en un agent de cos de Mossos d’Esquadra. T’oferim la garantia d’una formació molt solida i assessorada per agents en actiu del cos de Mossos d’Esquadra. Nosaltres ja hem passat per on tu passaràs i sabem el que necessites per aconseguir-ho.

La Generalitat de Catalunya per l’any 2017 convoca 500 places de mosso d’esquadra. Davant aquesta nova oportunitat de feina i la necessitat de fer una formació que permeti aprendre de forma ràpida i amb garanties, i que pugui cobrir la demanda de la preparació de l’oposició de forma on line, neixen el nostres cursos, que faciliten a tots aquells aspirants que, per qüestions de temps o llunyania als centres de formació, no poden formar-se de forma presencial. No només tens totes les classes en format de Vídeo en HD, sinó també en format PDF i Àudio per a la seva descàrrega, perquè puguis estudiar allà on estiguis!!

Què han de saber o fer els estudiants abans de començar aquest curs?

Els requisits mínims per a ser Mosso d’Esquadra estan a les bases de l’oposició. Però el requisit més important l’heu de trobar dintre vostre. En aquest sentit el nostre curs en la secció 3, “Mentalització”, intentem passar-te a prova perquè facis una introspecció per veure si l’esforç que estàs a punt de començar és realment el que busques.

Aquest curs està adreçat…

A tots els homes i dones que vulguin dedicar-se professionalment al servei a les persones, i que des de dintre seu senten que ser Mosso d’Esquadra és la seva professió. En aquest sentit, i tenint l’alumne clar que aquesta és la seva professió, en les seccions 4, “Sigues productiu”, i en la secció 5 del curs, “Tècniques d’estudi”, ensenyem a l’alumne com administrar amb eficàcia i de forma productiva la gran quantitat d’informació que se li bé a sobre.

En finalitzar el curs, els estudiants podran…

Afrontar amb garanties totes les fases de l’oposició. Cada fase esta reforçada amb simulacres exàmens, perquè pugueu practicar de cara a l’exàmen de l’oposició.

Operativa per matricular-te:

Els cursos que oferim no estan oberts al públic en general i no surten en els resultats de cerca de la plataforma. Pensem que l’aspirant que vol ser Mosso d’Esquadra, encara que estigui en un procés selectiu, ha de guardar la seva privacitat. D’aquesta manera evitem problemes innecessaris.

Per poder matricular-te, el que primer has de fer és clicar en l’enllaç del curs que t’interessa. Els enllaços els tens just a continuació.

Després arribaràs a la plataforma Udemy, on primer de tot, t’hauràs de registrar per a poder sol·licitar la invitació al curs. Per sol·licitar la invitació al curs escollit, i una vegada donat d’alta a la plataforma, has de clicar al botó “Solicitar invitación“.

Automàticament ens arribara per e-mail la teva sol·licitud. L’acceptarem i seguidament t’arribarà a la teva bustia de correu un email de la invitació al curs (si no veus que t’ha arribat el email, mira a la teva bustia de correu no desitjat). A l’email tindràs l’enllaç directe al curs. Podràs donar-li una ullada i decidir si et matrícules o no.

Si tens algun cupó de descompte, també podràs fer-ne ús en el moment de la matrícula.

El preu dels cursos són tancats: pagues la quantitat que pots veure a qui sota i ja tens accés al curs de per vida i a les seves actualitzacions. A més els alumnes tindran accés exclusiu als fòrum i altres informacions d’interès a la nostra web xaiques.com.


Els nostres cursos:

Oposicions a Mossos d’Esquadra – PRIMERA PROVA (100€).

Oposicions a Mossos d’Esquadra – SEGONA, TERCERA I QUARTA PROVA (100€).

Oposicions a Mossos d’Esquadra – CURS COMPLET (200€).