500 noves places de Mossos d’Esquadra en l’any 2017.

El conseller d’Interior, Jordi Jané, ha anunciat que el 2017 es convocaran 500 noves places de Mossos d’Esquadra, bona part dels quals es dedicaran a tasques preventives relaciones amb el terrorisme. Una altra de les tasques prioritàries de les noves promocions de Mossos serà atendre les demandes dels empresaris turístics.

Jordi Jané ha reconegut que el sector turístic reclama més presència policial i vigilància, sobretot per atendre els problemes de seguretat derivats de l’oci nocturn.

El conseller d’Interior va admetre que hi ha falta d’efectius dels Mossos d’Esquadra i que la voluntat del Govern és cobrir aquestes deficiències amb una convocatòria de nous agents per a l’any 2017, amb 500 places, després de cinc anys sense convocatòries.

Veure els Acords de Govern.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *